Zomertrainingen 2021

Ook dit jaar bieden we weer onze reguliere zomertrainingen aan in de vorm van skeeleren, droogtrainen en wielrennen. Normaal rekenen wij hiervoor 20 euro per onderdeel. Dit jaar willen wij iedereen graag de gelegenheid bieden om gratis te komen trainen. Als je aan alle onderdelen meedoet, dan levert je dat dit jaar een voordeel op van maar liefst 60 euro!

Voor wie is de zomertraining?
Voor alle leden tot 27 jaar. Door de geldende coronamaatregelen kunnen we op dit moment nog geen groepstraining aanbieden voor de oudere leden. Als daar op een later moment mogelijkheden voor zijn, dan horen jullie dat uiteraard van ons.

Welke training bieden wij aan?
Maandagavond
: skeelertraining in twee groepen van 18.00 uur tot 19.00 uur en van 19.15 uur tot 20.15 uur op de skeelerbaan in Ferwert. Het dragen van een helm is verplicht.
Woensdagavond: fietstraining van 19.00 uur tot circa 20.30 uur bij de Gemeentewerf in Ferwert. De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar. Een racefiets/mountainbike en fietshelm zijn verplicht
Vrijdagavond: droogtraining van 19.00 uur tot 20.00 uur bij de skeelerbaan in Ferwert.

Wanneer begint de zomertraining?
De zomertraining start vanaf maandag 12 april 2021.

Wat kost de zomertraining?
Dit jaar is deelname gratis voor onze leden. Gratis is uiteraard niet vrijblijvend. Als je je opgeeft, dan rekenen wij er natuurlijk wel op dat je ook werkelijk  op de trainingen aanwezig bent.


Hoe geef je je op?
Via het opgaveformulier onder aan deze pagina. Daar kun je aangeven aan welke training je wil meedoen. Verder moet je je volledige naam, leeftijd, telefoonnummer en mailadres invullen. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 7 april. Daarna gaan we de groepen indelen.

Aanmelden zomertrainingen in Ferwert

Met dit formulier kunnen leden tot 27 jaar zich opgeven voor de zomertraining in Ferwert.
  • Dit nummer gebruiken we om te bellen of te appen in geval van calamiteiten
  • Dit gebruiken we voor informatie over de trainingen en in het geval van calamiteiten.
    Je kunt meerdere keuzes aanvinken