Trainingsweekend Ameland 2021

Ja, jullie lezen dit goed! We durven het aan om te beginnen met de voorbereidingen voor ons jaarlijkse trainingsweekend op Ameland. Vorig jaar ging dit helaas niet door vanwege de coronabeperkingen. Dit jaar zien we het als een uitdaging om binnen de dan geldende regels een veilig, sportief en vooral gezellig weekend met leden van de club op Ameland door te brengen. Wij gaan ervan uit dat er na de zomervakantie veel meer mogelijk is dan nu.

Wellicht heb je verhalen al eens in ons clubblad gelezen of de hebben andere leden je eerder over het trainingsweekend verteld? Het is inderdaad schitterend! Het is een weekend vol sport, spel en gezelligheid in een prachtige omgeving. Aan het einde van het weekend ben je gegarandeerd bekaf, maar zeer voldaan. En heb je bovendien naast spierpijn in je benen, ook zeker zere kaakspieren van het lachen. Eigenlijk moet je ooit eens zijn meegegaan. En als je eenmaal bent meegegaan………………

Wanneer is het trainingskamp?
We vertrekken op vrijdag 3 september 2021 om 19.00 uur per boot vanaf Holwerd naar Ameland. Op zondag 5 september om 18.00 uur zetten we weer voet op vasteland.

Wie mogen er mee?
Alle leden van de Ferwerter Iisclub van 12 jaar en ouder.

Wat kun je verwachten?
Veel! We regelen eigenlijk alles voor je. Je krijgt een prima slaapplek op Kampeerboerderij De Molenhof. Ook regelen we de overtocht per boot, eten tijdens het hele weekend en een fiets. Je hoeft zelf alleen sportkleding en een goed humeur mee te brengen.

Wat zijn de kosten?
Voor een heel weekend trainingsplezier, inclusief de bovengenoemde ingrediënten, betaal je € 90,00.

Hoe geef je je op?
We willen graag op tijd weten hoeveel leden er meegaan. Dan kunnen wij daarna alles gaan regelen. Geef je dus uiterlijk op 31 juli 2021 op. Inschrijven kun je via het onderstaande digitale aanmeldingsformulier. Na de inschrijving nemen we contact met je op over de betaling.

aanmelding trainingsweekend Ameland

Met dit formulier kunnen leden van 12 jaar en ouder zich opgeven voor het trainingsweekend op Ameland.
    Graag de keuzes aanvinken, waarmee je akkoord gaat.