Toegang en passen Elfstedenhal

Toegangspassen

Inmiddels heeft elke schaatser een toegangspas gekregen waarmee je de baan op kunt en dus toegang hebt tot het ijs van de baancommissie trainingsuren. Het advies is om na het einde van het schaatsseizoen deze toegangspas goed te bewaren zodat je die het volgend seizoen weer kunt gebruiken.
De club heeft eenieder, die niet heeft uitgeschreven, weer aangemeld voor het komende seizoen. Iemand die hierin een wijziging wil, bv meer rijden of naar een andere dag kan dit aangeven door een mail te sturen naar de groepsplanner (groepsplanner@ferwerteriisclub.nl). Als je minder uren wilt rijden dan dien je dit op tijd, vóór 1 juni voorafgaand aan het nieuwe seizoen te mailen naar de ledenadministratie (ledenadministratie@ferwerteriisclub.nl).

Je toegangspas naar het ijs is geactiveerd voor het komende seizoen als je aan je financiële verplichtingen hebt voldaan. De club heeft de borg voor de pas van € 5,00 betaald. Als je opzegt lever je de pas weer in bij de club via de leden administratie. Is er iets met je pas, hij werkt niet meer, hij is kapot of je bent de pas kwijt, dan graag via een mail naar de groepsplanner dit kenbaar maken en die gaat het probleem oplossen. Wanneer er een nieuwe pas moet komen dan kan dat ook bij de groepsplanner die dan een nieuwe pas aanvraagt waarvoor een borg van € 5,00 moet worden betaald. We hopen op deze manier iedereen vlot aan een geldige toegangspas te kunnen helpen.

De Clubpas

De clubpas is de stikker met persoonlijke gegevens en de uren waar je op rijdt. Je krijgt een clubpas als de contributie aan de club betaald is. De groepsplanner vraagt dan bij de baancommissie een (of meerdere) trainingszegels aan. Deze uren staan dan op de clubpas (bijv. 7.2-03. Zaterdag 2e training (16.45) op zaterdag en de groep waarin je schaatst) Via de nieuwsbrief krijg je bericht wanneer je de clubpassen weer op kunt halen. Als je de clubpas hebt kun je de eerste les probleemloos het ijs op. Zijn er na 14 dagen na de eerste ijstraining, clubpassen niet afgehaald, dan verzoeken we de desbetreffende rijder de groepsplanner op te zoeken om alsnog de clubpas in ontvangst te nemen.

Begeleiderskaarten

Als u als begeleider naar binnen wilt, om b.v. de schaatsen van uw kinderen onder te binden, dan graag een toegangskaartje afhalen aan de balie. Dit toegangskaartje is eenmalig geldig voor dat betreffende uur. Voor € 5,00 (borg) is een aan de balie ook een begeleiderspas te verkrijgen. Dit is echter alleen voor de jeugduren.

Extra trainen

Wil je extra trainen dan stuur je een mail naar de groepsplanner met je vraag wat de mogelijkheden zijn. De extra training wordt dan via een mutatie formulier (via de site Ferwerter iisclub downloaden) naar de ledenadministratie gestuurd. De groepsplanner vraagt dan een extra trainingszegel aan bij de baancommissie die de toegang tot ijs op de pas toevoegt.