Technische Commissie

De Technische Commissie heeft tot taak vorm en invulling te geven aan het technisch beleid van de vereniging. Hier wordt o.a. onder verstaan het doen van beleidsvoorstellen, het regelen van trainers, het in overleg met de trainers samenstellen van trainingsgroepen en het organiseren van activiteiten, zoals clubwedstrijden. Ook zorgen zij voor de juiste begeleiding bij wedstrijden. Als club krijgen we regelmatig uitnodigingen om mee te doen met Interclubwedstrijden welke georganiseerd worden door andere verenigingen. De TC nodigt hiervoor de rijders van de Ferwerter Iisclub uit die de club vertegenwoordigen bij deze wedstrijden.

Voor vragen omtrent trainingen, trainingstijden, groepsindeling en wedstrijden betreffende de Ferwerter iisclub, alsmede opmerkingen, aanbevelingen en tips kunt je mailen naar tc@ferwerteriisclub.nl, of kom persoonlijk naar 1 van ons toe. Vragen over lidmaatschap en betalingen kun je stellen aan de ledenadministratie@ferwerteriisclub.nl.

Voor clubkleding kun je terecht bij een van de TC leden; Albertje Stormer clubkleding@ferwerteriisclub.nl. Mocht u behoefte hebben om contact te hebben met een vertrouwenspersoon dan is dit ook mogelijk.

De Technische Commissie bestaat uit:

• Petra Visser Hooijenga – Voorzitter
• Albertje Stormer –  Secretariaat
• Douwe Brouwer – Hoofdtrainer & trainerszaken
• Klaas Elting – Groepsindeling en passen
• Yildau Visser – Algemene zaken