Sponsor worden?

Bij de schaatstrainingsgroep Ferwerter Iisclub hebben we sponsors voor de ‘leuke dingen’. Bijvoorbeeld: de bedrijven die adverteren in ons clubblad maken het mogelijk dat we drie maal per jaar een clubblad kunnen uitgeven. Door de bijdrage van de kledingsponsors kunnen de clubleden tegen een lagere prijs schaatskleding aanschaffen. Bij de Ferwerter Iisclub heeft een sponsor de kans om doelgericht de club te steunen en het eigen bedrijf onder de aandacht te brengen.

Kledingssponsors

Trainerspakken

Vorig jaar zijn de trainers voorzien van nieuwe pakken. Deze pakken voldoen aan de eisen van de trainers. Ze kunnen zich er vrij in bewegen en blijven warm als ze aan de kant van het ijs staan. Deze kleding wordt gesponsord door Autobedrijf van der Meij uit Ferwert en Wifo Anema uit Ferwert.

Wielren-kleding

Schaatsers die in de zomer hun conditie op peil houden met fietsen kunnen zich kleden in een wielren-pak gesponsord door Autobedrijf Van der Meij uit Ferwert.

Schaatskleding

Bij de afsluiting van het seizoen 2006-2007 werd bovendien de nieuwe schaatskleding gepresenteerd. De kleding is compleet vernieuwd: een nieuw modern model van verbeterd materiaal. Het is een mooi schaatspak geworden dat goed past en prettig draagt. Dankzij de bekende kledingsponsor Wifo Anema uit Ferwert en de nieuwe kledingsponsor Vellema Hallum is de kleding, voor de clubleden, te koop tegen een voordelige prijs.

Steunpilaren

Dit zijn particulieren of bedrijven die de schaatstrainingsgroep Ferwerter Iisclub steunen, maar geen tegenprestatie wensen.

Andere sponsoring

Naast de genoemde methoden van sponsoring zijn er nog wel andere manieren waarmee een bedrijf of instelling ons kan sponsoren. Mocht u onze club kennen en belangstelling hebben om de STG Ferwerter Iisclub te steunen, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen dan overleggen en nadenken of er een sponsoring mogelijk is die de club helpt en past bij de stijl van uw bedrijf! Denkt u er maar eens over na!

Neem contact op met onze sponsorcommissie; sponsorcommissie@ferwerteriisclub.nl