Meer/ minder trainen

We kunnen ons voorstellen dat je in de loop van het schaatsseizoen de smaak te pakken krijgt. Misschien wil je meer gaan trainen om nog beter te worden. Vul in dat geval het wijzigingsformulier in. Dan bekijkt de groepsplanner of het aangevraagde trainingsuur bij jou past en of er ook daadwerkelijk ruimte is op dat trainingsuur. Ook verwerken we jouw extra trainingen in onze administratie en zal de penningmeester het extra bedrag van jouw rekening afschrijven met de door jouw afgegeven machtiging voor de automatische incasso.

Het kan ook dat je door omstandigheden de rest van het schaatsseizoen minder kan trainen. Geef ook dat aan ons door met het wijzigingsformulier.

Let wel op dat we bij de aanvraag van de trainingszegels voor het nieuwe seizoen rekening houden met jouw aantal trainingen van het afgelopen seizoen. Wil je dus het volgende seizoen meer of minder gaan trainen? Geef dat dan direct na afloop van het schaatsseizoen(uiterlijk 1 mei 2020) door via de mail aan ledenadministratie@ferwerteriisclub.nl.