Lid Worden

Ben je enthousiast geworden door ons verhaal over de club en wil je lid worden? Dat kan, maar dan hebben wij eerst nog wat informatie van je nodig. Vul daarvoor het onderstaande  opgave- en machtigingsformulier in en stuur dat via de mail(of per post) naar de ledenadministratie. De adresgegevens staan bovenaan het machtigingsformulier.

Ook is het handig om je aan te melden voor de Nieuwsbrief (zie onder kopje nieuwsbrief). Hierdoor word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van de club.

Belangrijk voor nieuwe leden

Tijdens de training zijn schaatsers verplicht om een helm en handschoenen te dragen. Het dragen van een helm is noodzakelijk om je hoofd tegen een val op het harde ijs te beschermen. Zorg dus dat je een geschikte helm hebt, voordat je de eerste keer bij ons komt schaatsen.

Aanmelden proeflessen

Wil je eerst eens zelf ervaren hoe leuk het is om te schaatsen bij de Ferwerter IIsclub? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Vul het onderstaande formulier in. Dan maken wij daarna een afspraak met je.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Als er al een familielid lid is, dan kunt u zijn of haar naam en lidmaatschapsnummer invullen. Uiteraard kunt u hier ook een andere aanvulling kwijt.