Lidmaatschap

Lid worden

Na het bestuderen van deze site bent u misschien enthousiast geworden over de club en wilt u lid worden van de club. Dit kan, maar eerst nog wat informatie over de kosten. Om lid te worden dient u een machtigingsformulier in te vullen, uit te printen en dit op te sturen naar Hiske Schuiling. Adresgegevens staan bovenaan het machtigingsformulier. Helaas kan dit nog niet digitaal.

Daarnaast is het zinvol om u aan te melden voor de Nieuwsbrief (linksonder op deze pagina). Hierdoor hebben we uw naam en emailgegevens en wordt u automatisch op de hoogte gehouden via de Nieuwsbrief van de club.

Mutaties

Voor het doorgeven van wijzigingen, zoals veranderingen in persoonsgegevens of het aantal uren training, kunt u het onderstaande mutatieformulier invullen en opsturen.

Afmelden

Wij willen u er op wijzen dat afmelden moet gebeuren voor 1 mei, hiervoor kunt u het onderstaande formulier invullen en opsturen. U kunt dit formulier ook gebruiken als u bijvoorbeeld terug gaat van 2 lesuren naar 1.

LET OP!! Afmelden voor 1 mei is zeer belangrijk, vanwege de contributie bij de KNSB en de afdracht voor de verzekering. Ook zitten wij als club met ijshuur; afhankelijk van het aantal leden wordt er bekeken hoeveel uren de Ferwerteriisclub de baan huurt.

Mocht u zich reeds hebben afgemeld dan wordt u niet automatisch uitgeschreven voor de nieuwsbrief. Wij gaan er vanuit dat u na uw afmelding nog wel op de hoogte wil blijven van onze club. Mocht u zich willen afmelden dan kan dat via een linkje onderaan de nieuwsbrief.