Alternatieve trainingen

Voor wie?
Voor alle jeugdleden tot 18 jaar.
Wat?
– Droogtrainen voor de schaatsers van de binnenbaan.
– Skeeleren/droogtrainen voor de schaatsers van de 400-meterbaan(tot 18 jaar).
Bij slecht weer kunnen we uiteraard niet op een natte baan skeeleren. Maar natuurlijk  kunnen we dan wel hardlopen. De schaatsers van de buitenbaan die niet willen skeeleren, mogen uiteraard ook alleen droogtrainen.
Waar?
Op de skeelerbaan in Ferwert.
Wanneer?
Op zaterdag in de middaguren vanaf 23 januari 2021. We gaan door tot we weer op het ijs mogen. Als dat niet meer mag, dan is de laatste training op zaterdag 27 maart 2021.
Kosten?De trainingen zijn helemaal gratis!

Hoe geef je je op?
We willen zaterdag 23 januari 2021 beginnen met de eerste trainingsmiddag. Vanwege de planning willen we graag weten op hoeveel leden we kunnen rekenen, zodat we een planning kunnen maken en kunnen zorgen dat er voldoende trainers aanwezig zijn. Als je je opgeeft, dan verwachten we wel dat je elke week op de training komt.
Deelname is uiteraard op eigen risico.

Hieronder vind het het opgaveformulier.

Aanmelden zaterdagtrainingen in Ferwert

Met dit formulier kunnen leden tot 18 jaar zich opgeven voor de zaterdagtraining in Ferwert, die wij als alternatief aanbieden voor de vervallen ijstrainingen.
  • Dit nummer gebruiken we om te bellen of te appen in geval van calamiteiten
  • Dit gebruiken we voor informatie over de trainingen en in het geval van calamiteiten.
    Als je normaal traint op de binnenbaan(30 * 60 baan), dan kies je voor droogtrainen. Train je normaal op de 400-meterbaan, dan kun je kiezen tussen skeeleren en droogtrainen.

Let op de coronabeperkingen
Vanwege de de coronabeperkingen kunnen we rondom de trainingen geen gebruik maken van kleedkamers en toiletten. Zorg er dus voor dat je omgekleed en met een lege blaas op het trainingscomplex verschijnt. Ook ouders mogen niet op het complex. U kunt uw kind zelf naar de ingang laten lopen, waar wij voor opvang zorgen. Ook is het niet wenselijk dat ouders rond het complex blijven rondhangen. Door de huidige coronaregels is het niet toegestaan om met meer dan twee personen buiten met elkaar te verblijven. Terwijl uw kind sportief bezig is, kunt u uiteraard een rondje lopen door Ferwert en omgeving. Dat doodt de tijd en houdt u ook lekker fit!