Doe je mee aan de clubwedstrijd in coronastijl?

In overleg met de Baancommissie Elfstedenhal is er met de clubs afgesproken dat iedere club een kleine clubwedstrijd in coronastijl kan organiseren. De Ferwerter Iisclub is op zondag 13 december van 20.00 uur tot 21.00 uur aan de beurt.

De oudste pupillen en Junioren B en C krijgen de gelegenheid om een 100 en 500 meter te rijden. De wedstrijd is alleen voor rijders met een trainingszegel in Leeuwarden. Ook tellen de gereden tijden niet mee voor de landelijke ranglijsten, omdat het een “oefenwedstrijd” is.

Inschrijven voor de wedstrijd voor schaatsers met een wedstrijdlicentie kan via deze link op schaatsen.nl. De kosten bedragen € 5,35. Als je geen wedstrijdlicentie hebt, stuur dan een mail naar tc@ferwerteriisclub.nl. Er kunnen maximaal 56 rijders aan de wedstrijd meedoen. Dus wees er snel bij!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.