Tip voor in de zak of onder de boom!

Heb je nog niets op je verlanglijstje staan voor de decembermaand? Dan hebben we misschien wel een gouden tip voor je. Misschien zit je schaatsjasje of schaatspak niet meer zo lekker. Vraag dan de Sint of Kerstman om nieuwe schaatskleding!

Normaal tref je Albertje Stormer een aantal keren per jaar bij de ingang van de 11Stedenhal met een voorraad schaatskleding. Helaas gooit Covid-19 roet in het eten en is het dit seizoen niet mogelijk om in de ijshal kleding te passen en op te halen. Maar niet getreurd, kleding bestellen kan wel!

Kijk gewoon op de kledingpagina en zoek uit wat je nodig hebt. Stuur vervolgens een mail met je naam, telefoonnummer en de kleding die je wilt bestellen naar clubkleding@ferwerteriisclub.nl. Dan neemt Albertje Stormer contact met je voor een pasmoment en het leveren van de kleding.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.