Wijziging donderdagtraining buitenbaan, schaatsers krijgen een e-mail!

Zoals jullie ongetwijfeld weten, zijn de clubs op dit moment druk aan het puzzelen om aan de schaatsers een training aan te bieden, die voldoet aan de coronaregels. Alle schaatsers ontvangen daarover zo snel mogelijk een bericht. Voor de schaatsers die op donderdag op de buitenbaan trainen, verandert er morgen al iets.

Doordat er minder schaatsers op de baan mogen rijden, zijn wij genoodzaakt om de groep van de donderdag te splitsen in twee groepen. Deze groepen gaan tot medio november om en om op donderdag trainen. Alle schaatsers van de donderdaggroep op de buitenbaan ontvangen morgen een mail, waarin ze kunnen lezen of ze morgen wel of niet trainen. Ook de aanvangstijd van de training verandert tijdelijk van 17.30 uur naar 18.30 uur. Dat betekent dat je dus een uur later bij de training hoeft te zijn.

Ook voor alle andere rijders geldt dat er iets gaat veranderen. De komende dagen zullen wij iedereen een mailbericht daarover sturen.

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.