Update coronamaatregelen Baancommissie Elfstedenhal: geen begeleiders meer welkom in de ijshal tijdens trainingen en wedstrijden

Net nadat de mondkapjesplicht is ingevoerd, heeft de Baancommissie Elfstedenhal besloten om aanvullende coronamaatregelen te treffen. Het is voor begeleiders niet meer toegestaan om het complex van de Elfstedenhal te betreden.

Begeleiders kunnen de kinderen nu zelf naar binnen laten gaan. Daar worden de kinderen opgevangen en naar de omkleedzone op het middenterrein geleid. “Veterstrikkers” zullen de kinderen helpen met het onderbinden en het uittrekken van de schaatsen. De veterstrikkers zullen tijdens de de trainingen en wedstrijden in de hal blijven en de trainers ondersteunen. De begeleiders kunnen er gerust op zijn dat de kinderen tijdens de trainingen en wedstrijden in goede handen zijn.

Wij begrijpen dat ook deze nieuwe maatregelen vervelend zijn. Maar we moeten er alles aan doen om een coronabesmetting in de Elfstedenhal te voorkomen. Wanneer er een besmettingsgeval wordt vastgesteld, zal de ijshal de voor langere tijd haar deuren moeten sluiten. En dat wil natuurlijk niemand!

Klik hier voor de meest actuele versie van het coronaprotocool van de Baancommissie Elfstedenhal. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.