Trainingen woensdag- en vrijdagavond afgelast wegens coronabesmetting

Vandaag is bekend geworden dat er een coronabesmetting is vastgesteld in de 11Stedenhal. Dit betekent dat de trainingen van woensdagavond 14 oktober 2020 en vrijdagavond 16 oktober 2020 niet zullen doorgaan.

De coronabesmetting is vorige week woensdag of vrijdag tijdens de trainng opgelopen. Daarom heeft de Baancommissie 11Stedenhal besloten om beide trainingsavonden af te gelasten, zodat de schaatsers geen onnodige risico’s lopen.

Binnenkort volgt er meer informatie over de gevolgen van de nieuwe kabinetsmaatregelen voor de trainingen en wedstrijden.

 

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.