PR-wedstrijd zondag 4 oktober 2020 afgelast

De Baancommissie Elfstedenhal heeft besloten om de PR-wedstrijd van zondag 4 oktober niet door te laten gaan.

Doordat een groot aantal deelnemers van deze wedstrijd uit een “besmet” gebied komt, is het risico op een coronabesmetting in de Elfstedenhal aanzienlijk. Dit zou betekenen dat de hal tenminste 14 dagen zou moeten sluiten.

Positief is wel dat de geplande gewestelijke wedstrijden van zondag 11 oktober 2020 en zondag 1 november 2020(Fryslân Cup) wel doorgaan. Uiteraard gelden voor deze wedstrijden wel beperkingen. Deze vind je op de website van de Baancommissie Elfstedenhal.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.