Ook zaterdag 17 oktober 2020 geen trainingen in 11Stedenhal

We beloofden jullie woensdag vandaag een nieuwe nieuwsflits. Helaas moeten we jullie opnieuw slecht nieuws brengen.

Helaas moeten wij alle schaatstrainingen dit weekend annuleren, voor zowel de jeugd als de volwassenen.  De directie van de 11Stedenhal en BV Sport hebben aangegeven dat we voorlopig geen trainingen mogen organiseren waarbij meer dan 30 sporters en trainers aanwezig zijn in de 11Stedenhal, Dit geldt ook voor de jeugd t/m 17 jaar. De 11Stedenhal en BV Sport willen eerst opheldering hebben over de interpretatie van de geldende noodverordening. 

De Baancommissie 11Stedenhal heeft vandaag veelvuldig contact gehad met zowel directie van de 11Stedenhal, de KNSB en BV Sport. Helaas is het niet gelukt om vandaag helderheid te krijgen. Daarom zijn wij genoodzaakt om alle trainingen dit weekend te annuleren. 

Uiteraard hopen we begin volgende week uitsluitsel te krijgen over de verdere invulling van schaatstrainingen van zowel de jeugd als volwassenen. Je ontvangt daarover van ons een weer een nieuwsflits met hopelijk goed nieuws.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.