Nieuwsflits: coronamaatregelen Baancommissie 11Stedenhal

Dinsdagavond kondigde het kabinet verscherpte maatregelen aan om het coronavirus in ons land de kop in te drukken. Ook voor de sport zullen deze verscherpingen gevolgen hebben. De Baancommissie 11Stedenhal heeft weer voldoende stof tot nadenken over het al dan niet laten doorgaan van schaatstrainingen in de 11Stedenhal en in welke vorm de trainingen gaan plaatsvinden.

Op dit moment bestaat er nog veel onduidelijkheid over de betekenis van de maatregelen. Daarom zal er morgenavond een overleg tussen de  baancommissies van alle ijsbanen en de KNSB plaatsvinden over wat er nu wel en niet kan en mag. Na dit overleg zal de Baancommissie 11Stedenhal knopen doorhakken over het verdere vervolg van de trainingen in de 11Stedenhal en of de trainingen van zaterdag 17 oktober kunnen doorgaan. Vrijdag 16 oktober 2020 zullen wij de leden in de loop van de dag daarover informeren.

Vooruitlopend op de overleggen van donderdag en vrijdag heeft de Baancommissie 11Stedenhal het volgende besloten:

  • De trainingen van donderdag 15 oktober 2020 voor pupillen en junioren op de binnen- en buitenbaan van 17.35 uur tot 18.35 uur gaan wel door. 
  • De trainingen op vrijdag 16 oktober 2020 van 18.55 uur tot 19.55 uur gaan niet door.

Houd voor de meest actuele stand van zaken onze website en de website van de Baancommissie 11Stedenhal in de gaten. Uiteraard sturen we dan ook weer een nieuwsbrief,

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.