Liverstream Gewestelijke wedstrijden zondag 11 oktober 2020

De thuisblijvers hebben zondagmiddag geluk. Doordat er geen publiek bij sportwedstrijden aanwezig mag zijn, kunnen de supporters onze schaatsers helaas niet aanmoedigen tijdens de wedstrijden in de 11Stedenhal. Maar de Baancommissie 11Stedenhal heeft een creatieve oplossing bedacht om de supporters toch mee te laten genieten van de wedstrijden.

Zondagmiddag 11 oktober 2020 even voor 17.30 uur, is er een livestream van de Gewestelijke wedstrijden op YouTube. Via deze link kunnen de supporters hun favoriete schaatsers toch nog aan het werk zien. Zondagmiddag publiceren we de startlijst en het tijdschema van de wedstrijden. Houd deze bij de hand en brul thuis luidkeels tijdens de ritten. Misschien horen de schaatsers jullie dan wel in de 11Stedenhal!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.