Geen jeugdtraining op dinsdag 20 oktober 2020, senioren staan stil tot 12 november 2020

Van de Baancommissie 11Stedenhal ontvingen wij de onderstaande update over de trainingen. Helaas slecht nieuws voor de senioren. Ondanks de geslaagde proef van maandagavond, mogen zij tot 12 november 2020 niet trainen. Over de trainingen van de junioren en pupillen wacht de Baancommissie 11Stedenhal op uitsluitsel van de directie van de ijshal. Daardoor zijn we genoodzaakt om de training van dinsdag 20 oktober 2020 af te gelasten.

Naar aanleiding van de proef, die overigens goed verlopen is voor een senioren schaatstraining op maandagavond 19 oktober, is in de baancommissie, waar alle verenigingen bij aanwezig waren, maandagavond besloten de senioren schaatstraining tot 12 november te annuleren. Het is niet haalbaar voor de verenigingen ( te weinig uren ) om voor alle schaatsers op deze wijze een training te organiseren.

Het is nog onduidelijk op welke wijze het jeugdschaatsen t/m 17 jaar georganiseerd kan worden. De baancommissie heeft nog geen uitsluitsel van de Elfstedenhal ontvangen over het maximum aantal schaatsers dat we mogen toelaten op de baan en op welke uren dit zou kunnen plaatsvinden. Zodra wij hier bericht over hebben ontvangen informeren de verenigingen de leden zo spoedig mogelijk. De jeugdtraining van dinsdag 20 oktober wordt geannuleerd. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de rest van de week via de website van de baancommissie en e-mail van de verenigingen.    

Het bestuurBaancommissie Elfstedenhal

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.