Voorlopig geen wedstrijden in Elfstedenhal

De Baancommissie Elfstedenhal heeft op advies van de Veiligheidsregio Fryslân besloten om voorlopig nog geen langebaanwedstrijden te organiseren in de Elfstedenhal. Het besluit is genomen om de kans op mogelijke coronabesmettingen te voorkomen.

Omdat er veel deelnemers van buiten Friesland aan de wedstrijden meedoen, wil de Baancommissie voorkomen dat het coronavirus zich in de ijshal verspreidt met alle gevolgen van dien. Het besluit betekent dat de geplande wedstrijden voor vrijdag 25 september 2020(mass-start) en zondag 27 september 2020 in ieder geval niet doorgaan. Over de wedstrijden daarna volgt binnenkort meer informatie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.