Begeleid je een pupil naar de ijshal? Regel een begeleiderspas!

Corona heerst! Dit noodzaakt ons om maatregelen te nemen om de trainingen in de Elfstedenhal zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dit heeft ook gevolgen voor begeleiders, die met pupillen de ijshal betreden.

Om als begeleider mee te gaan in de ijshal, is het noodzakelijk dat je een begeleiderspas hebt. Via het onderstaande formulier kun je de begeleiderspas aanvragen. Nieuwe passen kun je op donderdag 24 en vrijdag 25 september tussen 09.00 en 16.00 uur ophalen bij de balie van de Elfstedenhal. Zorg er wel voor dat je een bedrag van € 5,00 bij je hebt of je pinpas. Alleen dan krijg je de begeleiderspas mee. Als je al een begeleiderspas hebt, dan kun je deze met het onderstaande formulier gratis activeren voor dit schaatsseizoen. Je hoeft dan uiteraard geen nieuwe pas aan te vragen en niet vooraf naar de Elfstedenhal te komen.

LET OP! Alleen kinderen geboren na 1-7-2007 mogen een begeleider meenemen. Per gezin kan maximaal één persoon een begeleiderspas aanvragen(zie E-mail over coronamaatregelen en begeleiderspassen (1) van de Baancommissie Leeuwarden). 

Begeleiderspas

Met dit formulier kun je een nieuwe begeleiderspas aanvragen of een begeleiderspas voor het nieuwe seizoen opnieuw activeren.
    LET OP! Alleen kinderen geboren na 1-7-2007 mogen een begeleider meenemen. Per gezin kan maximaal één persoon een begeleiderspas aanvragen. Voor een begeleiderspas betaal je een borgsom van € 5,00. Dit bedrag reken je af bij het afhalen van de pas bij de balie van de Elfstedenhal.
  • Vul dit nummer in, als je al een pas hebt. Alleen dan kunnen wij de pas activeren.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.