IDS organiseert skeelerwedstrijd voor pupillen

Door de coroncrisis zijn er bijna geen skeelerwedstrijden. In de maand augustus is de wedstrijdkalender voor de pupillen zelfs helmaal leeg. Daar wil skeelervereniging IDS uit De Westereen iets aan doen.

“Omdat er in deze hele maand geen wedstrijd is voor de pupillen, willen wij op woensdagavond 19 augustus een soort Open Clubwedstrijd houden voor alle pupillencategorieën”, meldt Peter Wagenaar namens het bestuur van IDS. Ook schaatsers die geen lid van een skeelervereniging zijn, mogen meedoen

Pupillen van de Ferwerter Iisclub die willen meedoen, kunnen zich tot uiterlijk aanstaande vrijdag 7 augustus aanmelden bij de Techische Commissie via TC@ferwerteriisclub.nl. Als er voldoende belangstelling is, zal IDS de voirbereidingen voor de wedstrijd gaan opstarten. Daarna volgt de nodige informatie over de wedstrijd.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.