Harm Visser naar marathonploeg Jumbo-Visma

Ferwerter-lid Harm Visser komt komend seizoen uit voor de marathonploeg van Jumbo-Visma. Dat maakte Jumbo-Visma vandaag bekend.

Harm Visser maakt daarmee volgend jaar zijn debuut in de Topdivisie. Hij wordt bij de nieuwe ploeg teamgenoot van de erkende cracks, Ingmar Berga, Erik-Jan Kooiman, Robert Post, Mats Stoltenborg en Casper de Gier.

Vorig jaar viel Harm Visser al op met zijn nationale marathontitel bij de A-junioren en twee marathonoverwinningen bij de beloften. Dit jaar mag hij onder de hoede van ploegleider Peter de Vries zijn talent op het hoogste niveau tonen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.