Maak een schaatsplank!

De rustmaand van de schaatsers loopt op zijn einde. Het is de hoogste tijd om aan de invulling van de zomertraining te gaan denken. Het Coronavirus zet daar alleen een dikke streep door. We willen je helpen, zodat je toch aan de slag kan. Eerst met de handen en daarna met de benen!

Nu het niet veilig is om (samen) buiten te trainen, moeten we op zoek naar een alternatief om de zomertraining op te pakken. Een van de oudste trainingsmogelijkheden is de schaatsplank. Hieronder zie je een filmpje van Erben Wennemars over hoe je zelf een schaatsplank kunt maken. Je kunt je in ieder geval een paar uur vermaken. En daarna kun je lekker je energie kwijt.

Kijk of je thuis in de schuur of garage de noodzakelijke materialen daarvoor kunt vinden. Vraag het anders even aan een familielid of goede bekende. Houd het veilig en ga dus zeker niet naar de bouwmarkt!

Als je de komende dagen aan de slag gaat, dan vertellen wij aan het einde van de week meer over hoe je kunt trainen op een schaatsplank. Eerst veel plezier met zoeken en knutselen!

Klik hier voor de link naar het filmpje.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.