Hoe train je op een schaatsplank?

Afgelopen week plaatsten we een filmpje over hoe je zelf een schaatsplank kunt maken. We hopen dat je dat is gelukt. We beloofden ook een filmpje te plaatsen, waarop je kunt zien hoe je de schaatsplank gebruikt.

De beste manier om een schaatsplank te leren gebruiken is om eerst goed naar het filmpje te kijken. Daarop zie je bijvoorbeeld dat je altijd zoveel mogelijk beide benen op de plank moet houden en dat je pas de voet bijhaalt op het moment dat je met de andere voet tegen de zijkant van de plank bent gekomen.

Het is vooral een kwestie van veel oefenen. Dan zie je dat het steeds gemakkelijker zal gaan. En gaat het een keer mis? Blijf dan gewoon lachen! Ook de sporters in het filmpje maken soms hilarische fouten. En tijdens het sporten moet je toch zeker even kunnen lachen. Sporten doe je namelijk ook voor je plezier!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.