11Stedenhal dicht wegens Corona-virus

Na de door het kabinet en het RIVM afgekondigde maatregelen heeft de directie van de 11Stedenhal besloten om de ijsbaan per direct te sluiten. Een zure beslissing voor de schaatsliefhebbers, maar wel één die goed te begrijpen valt.

Hieronder vind je het statement van de directie van de 11Stedenhal in verband met het Corona-virus:

“In verband met de maatregelen die genomen moeten worden om de verspreiding van het Coronavirus in te perken zullen wij de Elfstedenhal voortijdig moeten sluiten. Per direct is de Elfstedenhal dan ook gesloten voor al het publiek en alle gebruikers.”

Dit betekent dat voor dit seizoen alle resterende activiteiten in de 11Stedenhal zijn afgelast. Het is natuurlijk geen leuk nieuws. Maar gelukkig is het seizoen zo goed als afgelopen. Volgend seizoen gaan we hopelijk weer gezond  en fris het ijs op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.