Tussenstanden clubwedstrijden: een zinderende ontknoping nadert! 

Aanstaande zondag 23 februari 2020 staan de tweede clubwedstrijden en de Hutspotrace op het programma. Aan het tussenklassement te zien wordt het een spannend dagje. De verschillen zijn erg klein. Het staat dus zeker nog niet vast wie er met de prijzen aan de haal gaan.

Douwe heeft de hutspot al ingeladen!

In november werden de eerste punten verdeeld. Maar in een schaatsseizoen zijn er natuurlijk ook de zogenaamde slow starters, de schaatsers die pas in de loop van het seizoen in vorm raken. Het is dus maar de vraag wie er nu in topvorm is en de punten pakt? Sta je opgenomen in de tussenstand, maar heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog! Het kan aanstaande zaterdag nog in de Elfstedenhal tijdens de trainingsuren. De kans op een medaille mag je niet laten lopen!

Ook als je de eerste wedstrijd niet hebt gereden, is er geen excuus om zondag thuis te blijven. Het is een uitgelezen kans om je allereerste wedstrijd te rijden. Of anders probeer je toch een PR te rijden? Bovendien kun je tijdens de Hutspotrace een lekkere maaltijd verdienen, als je in de Top 3 rijdt. Je zult zien hoe blij jouw familie is met de door jou verdiende stamppot. En ook al win je niets, het is gewoon gezellig om mee te doen. Spreken we af dat je zondag meedoet?

Hieronder vind je de tussenstand van de clubwedstrijden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.