Oproep: gastgezinnen gezocht voor de Viking Race

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari 2020 vindt in Thialf de 32e Viking Race plaats. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen, maar heeft nog een uitdaging:  er zijn nog niet voldoende gastgezinnen om de buitenlandse rijders onder te brengen. 

Op dit moment komt de organisatie nog 14 gastgezinnen tekort. Wil jij je Friese gastvrije schaatshart laten zien en heb je ruimte om in de periode van woensdag 26 februari 2020 tot en met uiterlijk zondag 1 maart 2020 twee of meer rijders op te vangen? Meld je dan snel per mail aan via vikingrace@stcrutten.nl. De organisatie en de buitenlandse rijders zijn je erg dankbaar voor je hulp!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.