Niek Bijma en Ate de Haan winnen marathoncompetitie Gewest Fryslân 

De leden van de Ferwerter Iisclub hebben maar weer eens bewezen dat de club een woordje meespreekt in de marathonsport. Niet alleen op het hoogste niveau behalen de schaatsers successen, maar ook op het gewestelijke niveau zijn er door Niek Bijma en Ate de Haan afgelopen maandagavond in Thialf klassementsoverwinningen binnengesleept. 

Niek Bijma was over zes wedstrijden de sterkste marathonrijder bij de Jongens Pupillen B. Hij gaf zijn eindoverwinning extra glans met drie dagwinsten. Bij de Heren C2 mocht Ate de Haan namens de Ferwerter Iisclub op de hoogste trede van het erepodium staan. Ate de Haan behaalde weliswaar geen enkele dagoverwinning, maar toonde zich wel de meest regelmatige rijder in zijn klasse.

Klik hier voor alle uitslagen van de marathoncompetitie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.