Hylke de Boer pakt goud op 3000 meter Viking Race

De openingsdag van de Viking Race leverde voor de Ferwerter Iisclub een medaille op. Maar dat was dan ook direct een hele mooie gouden medaille voor Hylke de Boer.

Hylke de Boer pakte het goud op de 3000 meter, de langste afstand voor de categorie Jongens 15 jaar. Hylke voelt zich op de langere afstanden dan ook als een vis in het water en wist dat zijn kansen op de 3000 meter lagen.

Een aantal Ferwerters belandde vandaag net naast het podium. Maar mede door de topsportatmosfeer reden veel Ferwerters wel een PR op een of meer afstanden. Zaterdag worden er nog twee afstanden verrreden. We zijn benieuwd wat dit nog gaat opleveren.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.