Ga je zondag langebanen of marathonschaatsen?

Heb je zondag niets te doen en wil je de vooraarsvakantie sportief beginnen? Dat komt goed uit. Je kunt in de Elfstedenhal zowel een langebaanwedstrijd als een marathon rijden.

Doordat afgelopen zondag de gewestelijke wedstrijd wegens het slechte weer werd afgelast, is deze verplaatst naar aanstaande zondsg 16 februari om 17.30 uur. Een aantal deelnemers heeft afgezegd. Hierdoor kun je je nog inschrijven tot en met donderdag 13 februari 2020 om een vrijgevallen plek op te vullen via deze link.

Wil je eens weten hoe het is om een marathon te schaatsen? Ook dan heb je geluk. Zondag organiseert de Baancommissie Elfstedenhal om 16.30 uur namelijk een leuke baanmarathon voor jong en oud. Heb je geen of weinig marathonervaring? Dan is dit je kans! Schrijf je in via deze link op schaatsen.nl of stuur een mail aar dhbrouwer@hotmail.com om je aan te melden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.