Foto’s en tijden Hutspotrace

Na het verslag van de Hutspotrace en de uitslagen van de marathons en het clubkampioenschap hebben wij nog meer voor jullie in petto.

Ben je benieuw naar de tijden, die je zondag hebt gereden? Misschien was het wel een nieuw PR of ben je vergeten welke tijden je hebt gereden? Maak je geen zorgen. Als je het document hieronder downloadt, dan kun je de tijden terugvinden.

Ook zijn er tijdens de wedstrijden foto´s gemaakt. Niet alle foto’s waren even scherp, doordat jullie zo snel reden. Maar we hebben een aantal goede foto’s ad random geselecteerd. Je kun ze hieronder zien in de gallerij.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.