De laatste trainingen komen eraan. Trek jij je mooiste pak aan?

Zaterdag 22 februari 2020 zijn de laatste zaterdagmiddagtrainingen van dit schaatsseizoen. Traditioneel sluiten we het seizoen af met verkleed schaatsen en  “smelten” we op blote voeten het ijs. Uiteraard is het leuk als alle schaatsers -jong en oud- hieraan meedoen.

De afgelopen jaren hebben we al heel wat vreemde snuiters de revue zien passeren. De Daltons, Super Mario, piraten, bananen, apen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of we zagen ze op het ijs verschijnen tijdens de laatste trainingen van het seizoen. Maar misschien weet jij iedereen toch nog te verrassen met een origineel kostuum en verschijn jij zaterdag onherkenbaar op het ijs? We zijn benieuwd naar jullie creaties en uiteraard hebben wij nu al zin in het feestje.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.