Brons voor Harm Visser op NK Allround Junioren

Harm Visser is zondag als derde geëindigd in het eindklassement op het NK Allround bij de Heren Junioren A. Hij was daarmee ook de enige Ferwerter op het podium tijdens het NK Allround voor junioren in Enschede.

Zonder op een afstand echt uit de ban te springen, reed Harm Visser zich op alle afstanden in de top van het klassement. Dat resulteerde in een verdiende bronzen medaille. Clubgenoot Jur Veenje deed het ietsje minder op de vijf kilometer, maar eindigde uiteindelijk als vijfde.

Mats Bendijk eindigde ook als vijfde bij de Heren Junioren C. Hij was wel de beste eerstejaars. Een puike prestatie dus. Johan Talsma reed een mooi PR op de 500 meter. Maar door een verkoudheid verliep zijn 1500 niet vlekkeloos. Johan Talsma werd daarmee zeventiende in het eindklassement. Mayke Vriesinga had pech op de 500 meter. Daardoor eindigde ze helaas achterin het klassement bij de Dames Junioren C.

Bij de Dames Junioren B reed Silke Hijma een stabiel toernooi. De onderlinge verschillen waren klein en ze eindigde als vijftiende. Jildou Hoekstra reed alleen de 500 meter voor de NK Afstanden. Ze eindigde op een keurige vijfde plaats in het sterke deelnemersveld. Hylke de Boer eindigde als drieëntwintigste bij de Heren Junioren B. Maar hij nam wel twee PR’s mee naar huis.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.