Zaterdag 4 januari traint de binnenbaan in De Blauwe Hal

In het weekend van zaterdag 4 januari wordt op het middenterrein van de Elfstedenhal het KPN NK Shorttrack georganiseerd. Hierdoor wordt de training op zaterdagmiddag verplaatst naar De Blauwe Hal.

Als je zaterdagmiddag aankomt bij de Elfstedenhal, dan zul je merken dat het anders is dan op een normale zaterdag. Op het parkeerterrein zal het drukker zijn dan ander en ook bij de ingang van de ijshal zullen dingen anders verlopen dan normaal. Op het middenterrein rijdt de nationale top namelijk het KPN NK Shorttrack. En zo’n groot evenement vergt de nodige organisatie.

Door deze wedstrijd worden op zaterdag de schaatslessen verplaatst naar De Blauwe Hal. Deze hal is normaal het domein van de ijshockeyers. Je zult dan ook zien dat deze hal ook echt blauw is. Het is best bijzonder om daar eens te mogen schaatsen. En er staat bovendien een mooie tribune om de baan. Dat is dan weer fijn voor de rest van de familie om eens een uurtje te mogen zitten in plaats van tegen de boarding op het middenterrein te hangen.

Misschien wil je ook nog even kijken op het middenterrein naar het NK Shorttrack? Het middenterrein is omgetoverd tot een ware shorttrackarena. Wil je de nationale toppers echt aan het werk zien en misschien ook nog een handtekening scoren van bijvoorbeeld Suzanne Schulting? De wedstrijden zijn op zaterdag en zondag tussen 11.00 uur en 15.00 uur. En de toegang is gratis!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.