Wil je meer schaatsen op de middelbare school?

Op dit moment staat een aantal schaatsers uit groep 8 van het  basisonderwijs voor de ingewikkelde keuze voor een school in het voortgezet onderwijs. Ze weten uiteraard niet hoe de dagen er op die nieuwe school gaat uitzien en of er naast school nog wel voldoende tijd is om te schaatsen. Misschien biedt het Gewest Fryslân wel de sleutel naar de oplossing? 


In samenwerking met OSG Sevenwolden in Heerenveen en OSG Piter Jelles in Leeuwarden is het mogelijk om onder schooltijd twee keer per week te trainen. Dit gebeurt in Leeuwarden op maandagochtend en donderdag aan  het einde van middag. Deze extra trainingen zijn een aanvulling op de reguliere clubtrainingen. Alle informatie vind je in de onderstaande informatiefolder.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.