Uit de oude doos

Sinds het najaar van 2015 zijn we verwend met de Elfstedenhal. Een moderne 400-meterbaan, waar de temperatuur in de regel aangenaam is om te schaatsen en om schaatsen te kijken. Maar hoe was het vroeger?

Misschien hebben jullie ook nog geschaatst in de oude ijshal? Een 200-meterbaan, waar je je echt moest warm schaatsen en je als toeschouwer haast Siberisch bloed moest hebben om een uur op de tribune te overleven. Toch bewaren veel leden van de Ferwerter Iisclub warme herinneringen aan deze kneuterige, maar oergezellige ijsbaan.

Om het nostalgische gevoel terug te laten komen, vind je hieronder een filmpje van de Chocomel Cup uit 2013. Dit was de voorganger van het huidige IFK Pupillen. 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.