Schrijf je zaterdag in voor de Hutsptrace!

Vanaf zaterdag 1 februari 2020 is het mogelijk om je tijdens de traningsuren in te schrijven voor de Hutspotrace op zondag 23 februari 2020. De belangrijkste wedstrijd van het seizoen wil je uiteraard niet missen!

Meedoen kost slechts 8 euro. Daarvoor mag je twee individuele afstanden, een marathon en een estafette rijden. Voor het geld hoef je het niet te laten. En bovendien is het ook nog eens heel gezellig om mee te doen.

Zaterdag kun je je bij de inschrijftafel in de toegangshal van de Elfstedenhal aanmelden. Neem je gepast geld mee? Daar zijn de inschrijvers heel blij mee!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.