Noteer vast in je agenda: zondag 23 februari “De Hutspotrace”

Volgende maand is het alweer zover. Dan staat “De Hutspotrace” weer op de schaatskalender van de Ferwerter Iisclub. Tijdens dit jaarlijkse schaatsfeest strijd je niet alleen om medailles voor het clubklassement, maar ook om de felbegeerde emmers hutspot tijdens de marathons!

Naast de individuele afstanden en de marathons, organiseren we net als vorig jaar ook weer de spectaculaire estafettes, waarin jong en oud binnen een team samenwerken op weg naar de snelste tijd.  Daarmee benadrukken we nogmaals dat “De Hutspotrace” niet alleen bedoeld is voor de jeugd, maar zeker ook voor alle oudere schaatsers binnen de Ferwerter Iisclub. Zo is het ook weer mogelijk om ouders tegen hun kinderen om de eer van de familie te laten strijden  op de individuele afstanden.

Heb je nog niet eerder een wedstrijd geschaatst? Doe dan zeker mee! “De Hutspotrace” is een laagdrempelige wedstrijd en de ideale gelegenheid om met wedstrijdschaatsen kennis te maken. En ook al win je geen prijs, het is in ieder geval altijd heel gezellig om mee te doen.

Je kunt je nu nog niet inschrijven. Maar blok 23 februari vast in je agenda, zodat je dit spektakel niet mist! Binnenkort zetten wij de inschrijving open op schaatsen.nl en is er een aantal zaterdagen een inschrijftafel aanwezig in de Elfstedenhal tijdens de trainingsuren.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.