Niek Bijma vijfde op Nationale Pupillen Toernooi Groningen

Niek Bijma is zaterdagmiddag als vijfde geëindigd bij Heren Pupillen B tijdens het Nationale Pupillen Toernooi in Groningen. Deze wedstrijd staat ook wel bekend als het officieuze Nederlandse Kampioenschap voor de jongste jeugd.

Niek was dit jaar de enige vertegenwoordiger van de Ferwerter IIsclub op de inmiddels 26e editie van het Nationale Pupillen Toernooi. In een sterk deelnemersveld in Kardinge wist Niek zowel op de 500 meter als op de 700 meter naar een zesde plek te rijden. Daarmee behaalde hij een knappe vijfde plaats in het eindklassement bij de Heren Pupillen B, die als een sterke lichting vol talenten bekend staat.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.