Inschrijving Hutspotrace geopend!

De inschrijving voor “De Hutspotrace” op zondag 23 februari 2020 is geopend op schaatsen.nl. Dit betekent dat schaatsers met een wedstrijdlicentie zich nu kunnen inschrijven.

Klik hier om je nu alvast in te schrijven en zeker te zijn van deelname aan de altijd gezellige en spannende wedstrijden. Voor de schaatsers zonder wedstrijdlicentie organiseren we binnenkort op de zaterdagen tijdens de trainingsuren aparte inschrijfmomenten. Zodra daarover meer bekend is, zullen we dat doorgeven via de website.

Naast de individuele afstanden en de marathons, organiseren we net als vorig jaar ook weer de spectaculaire estafettes, waarin jong en oud binnen een team samenwerken op weg naar de snelste tijd.  Daarmee benadrukken we nogmaals dat “De Hutspotrace” niet alleen bedoeld is voor de jeugd, maar zeker ook voor alle oudere schaatsers binnen de Ferwerter Iisclub. Zo is het ook weer mogelijk om ouders tegen hun kinderen om de eer van de familie te laten strijden  op de individuele afstanden.

Heb je nog niet eerder een wedstrijd geschaatst? Doe dan zeker mee! “De Hutspotrace” is een laagdrempelige wedstrijd en de ideale gelegenheid om met wedstrijdschaatsen kennis te maken. En ook al win je geen prijs, het is in ieder geval altijd heel gezellig om mee te doen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.