Gratis schaatsen voor natuurijsleden Ferwerter Iisclub in voorjaarsvakantie

Nu het natuurijs ook dit jaar op zich laat wachten, wil de Ferwerter Iisclub haar trouwe natuurijsleden niet in de kou laten staan. Tijdens de voorjaarsvakantie is de Elfstedenhal in Leeuwarden een uur lang exclusief gereserveerd voor leden van de natuurijsverenigingen in Noord-Friesland. Ook de Ferwerter Iisclub doet mee aan deze actie.

Op vrijdag 21 februari 2020 van 17. 35 uur tot 18.35 uur kunnen de natuurijsleden samen met hun kinderen rondjes draaien op de 400-meterbaan of lekker krabbelen op de ijshockeybaan in de Elfstedenhal. Er zijn tijdens dit uur ook trainers aanwezig, die de schaatsers van tips en tops zullen geven, zodat ze nog meer schaatsplezier kunnen beleven.

Belangstellenden kunnen zich vooraf per e-mail aanmelden bij het secretariaat van de Ferwerter IIsclub via secretariaat@ferwerteriisclub.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.