EK Afstanden levert Ferwerter Iisclub een medaille op

Letitia de Jong heeft tijdens de EK Afstanden dit weekend in Thialf een zilveren medaille gewonnen op het onderdeel Teamsprint.

Samen met echtgenote Ireen Wüst en junior Femke Kok werd het lid van de Ferwerter Iisclub vrijdagavond  tweede achter het Russische trio. Individueel eindigde Letitia de Jong met een zesde plaats op de 500 meter en een vierde plaats op de 1000 meter net naast het podium.

Ook voor Groot-Brittannië startte een lid van de Ferwerter Iisclub. Ellia Smeding begon met een achttiende plaats op de 1500 meter. Op de 1000 meter presteerde Ellia Smeding het beste met een veertiende plek in een nieuw PR. Op de afsluitende Mass Start eindigde ze als zestiende. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.