Dit weekend KPN NK Shorttrack in de Elfstedenhal

Het komende weekend(4 en 5 januari) wordt op de binnenbaan van de Elfstedenhal het KPN NK Shorttrack georganiseerd. Dit betekent dat de training van de binnenbaan op zaterdagmiddag eenmalig naar De Blauwe Hal(ijshockeyhal) wordt verplaatst. Maar misschien vind je het leuk om eens te zien hoe gaaf shorttrack in het echt is?

Tijdens het KPN NK Shorttrack staat de gehele Nederlandse top aan de start. Het belooft een mooie strijd en een gezellig weekend te worden in de Elfstedenhal. Het middenterrein is in het laatste weekend van de kerstvakantie omgetoverd tot een échte shorttrackhal waar je de toppers van dichtbij aan het werk kunt zien. Wij nodigen jou graag uit om het KPN NK Shorttrack bij te wonen.

Programma

Zaterdag 10.00 tot 15.00 uur

500, 1000 en 1500 meter: halve- en kwartfinale

Zondag 11.00 tot 16.00 uur

500, 1000 en 1500 meter: halve finale en finale

3000 meter: superfinale

Mixed relay

Zelf schaatsen
Tijdens het KPN NK Shorttrack is de 400-meterbaan open. Je kunt een middag schaatsen combineren met het kijken naar het Nederlands Kampioenschap. Of je kunt het KPN NK Shorttrack kijken voor het schaatsen op jouw trainingsuur.

Wil je komen kijken? De toegang is gratis en je hoeft je niet van te voren aan te melden. Meer informatie over het KPN NK Shorttrack vind je op: schaatsen.nl/kpnnkshorttrack

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.