Blokjesleggers gezocht voor EK Afstanden en NK Allround en Sprint

Misschien heb je de kans gemist om eind december als blokjeslegger te helpen tijdens het NK Afstanden in Thialf. Niet getreurd. Binnenkort zijn er twee nieuwe kansen tijdens het EK Afstanden van vrijdag 10 t/m zondag 12 januari 2020 en NK Allround en Sprint  zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020. 

Blokjes leggen tijdens grote schaatswedstrijden in Thialf is eigenlijk een exclusief recht, dal alleen aan schaatsers uit Friesland is voorbehouden. Het is een unieke kans om met je neus op het ijs in de de keuken van het topschaatsen te kijken. Je kunt de beste Nederlandse en Europese schaatsers van dichtbij aan het werk zien en deze wijze lessen gebruiken om jezelf te verbeteren als schaatser.

Dus ben je minimaal Junior C en wil graag je helpen? Stuur dan direct een mail naar  Douwe Brouwer via dhbrouwer@hotmail.com. Hij voorziet je van alle informatie en zorgt ervoor dat je wordt aangemeld bij de organisatie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.