Wil je vanaf nu extra trainen? Dat kan!

Heb je zin om de komende tijd extra te trainen om nog beter en sneller te schaatsen? Dat komt goed uit! Vanaf deze maand zijn er twee acties, waarmee je tegen een schappelijk bedrag extra kunt trainen bij de Ferwerter Iisclub.

Vanaf januari geldt de “kortingsregeling” weer voor de acht lessen tot het einde van het seizoen. Dat betekent dat Pupillen A en jonger voor een bedrag van € 64,00 tot het einde seizoen elke week een extra training training kunnen volgen. De oudere leden vanaf C-junioren betalen voor dit aanbod een bedrag van € 72,00. Je kunt je voor deze extra trainingen aanmelden via het formulier “Meer/minder trainen” op de website.Voor de oudere leden, die een extra marathontraining op woensdagavond willen, kost die training(van anderhalf uur) € 108,00.

Misschien wil je niet zo lang wachten en al in december een extra training volgen? Daar hebben we ook al rekening mee gehouden. Voor de extra trainingen in december betaal je een bedrag per training. 

Pupillen C en jonger € 3,50
Pupillen A en B € 4,25
Junioren B en C€ 5,00
Junioren A en ouder€ 6,00
Marathontraining woensdag€ 8,50

Wil je je opgeven voor deze extra trainingen in de decembermaand? Meld dit dan vooraf per e-mail aan Klaas Elting via groepsplanner@ferwerteriisclub .nl. Dan weten we dat je komt en kunnen we dit ook administratief correct laten verlopen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.