Toch geen training op binnenbaan op donderdag 2 januari 2020

Begin januari 2020 zijn er wijzigingen in het trainingsschema op de binnenbaan. Hieronder lees je de gevolgen van de wijzigingen.

In tegenstelling tot het bericht in de nieuwsbrief, is er wegens een wedstrijd in de Elfstedenhal toch geen training op de binnenbaan op donderdag 2 januari 2020. Op zaterdag 4 januari 2020 is er ook wijziging in de training voor de schaatsers op de binnenbaan.Die vindt dan plaats in De Blauwe Hal, omdat op de binnenbaan het NK Shorttrack wordt verreden. Het bijkomende voordeel voor de ouders is dat ze dan lekker op de tribune kunnen plaatsnemen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.