Maandag 23 december 2019: Kerstborrel!

De schaatssport kent veel goede tradities. De Ferwerter Iisclub vormt daarin geen uitzondering. Een van de tradities is de jaarlijkse Kerstborrel. Veel schaatsers trokken Douwe Brouwer maandag al aan zijn nieuwe trainersjas. En niet zonder resultaat: de Kerstborrel is gepland!

Maandag 23 december 2019 is de Kerstborrel van 20.00 uur tot 21.00 uur, na de training in de Elfstedenhal. Alle leden die trek hebben in een borrel, bitterballen en gezellige schaatsverhalen, zijn van harte welkom. De inleg is 5 euro. Maar voor dat luttele bedrag krijg je onbetaalbaar veel gezelligheid terug.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.