Johan Talsma wint Sprint Cup in Berlijn

Afgelopen weekend was er niet alleen nationaal succes voor leden van de Ferwerter Iisclub. Ook internationaal sprak de Ferwerter Iisclub weer een woordje mee. Johan Talsma wist in Berlijn de Sprint Cup te bemachtigen.

In een internationaal veld liet de C-junior van de Ferwerter Iisclub zien dat zijn sprintvermogen prima in orde is. Johan won de 300 meter. Daarna werd hij derde op de 500 meter. Maar dat “smetje” zette hij recht door daarna de 1000 meter op zijn naam te schrijven.

Door deze prachtige resultaten won Johan ook het eindklassement en de bijbehorende beker. Als kers op de taart pakte Johan ook nog met twee landgenoten de hoofdprijs op de Teamsprint. Naast de bagage moest er dus plek in de auto van de familie Talsma worde vrijgemaakt om alle prijzen mee te nemen naar Friesland.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.