Eindelijk weer zo’n mooie wedstrijd om de Fryslân Cup 

Zondag waait de wind hard door de bomen. Maar het heerlijk avondje is al geweest. Sint en Piet zijn terug naar Spanje. Het is dus de hoogste tijd om weer eens te schaatsen in de Elfstedenhal. En met de wedstrijd om de Fryslân Cup op het programma vallen de schaatsers met de neus in de boter.

Het is druk in de Elfstedenhal. De schaatsers uit de omgeving Leeuwarden en ook uit Heerenveen nemen de wedstrijden om de Fryslân Cup heel serieus. Er valt tenslotte iets te winnen in het voorjaar. Ook een flink aantal Ferwerters doet mee. Ook een paar nieuwe gezichten. Alhoewel dat aantal nog wel groter mag zijn, als je  naar de omvang van onze vereniging kijkt. 

En waarom zou je niet meedoen? Er zijn veel  bekende gezichten in de hal, die iedereen van de club aanmoedigen. Daarnaast kun je ook nog eens een PR rijden, als de omstandigheden in de hal goed zijn. En die zijn zondag zeker goed. Het lagedrukgebied boven Friesland zorgt ervoor dat er snelle tijden op het bord komen. Heel wat Ferwerters scherpen vandaag hun snelste tijden weer aan. Veel blije gezichten dus op het ijs bij de rijders en de enthousiaste toeschouwers langs de baan.

De rijders van de Ferwerter Iisclub hebben weer de nodige punten voor het klassement om de Fryslân Cup verzameld. We zorgen ervoor dat we binnenkort weer een tussenstand publiceren, zodat iedereen kan lezen hoe goed de schaatsers van onze club bezig zijn. Nog mooier is het, als er nog meer Ferwerters gaan meedoen met de wedstrijden om punten te halen. Wil je weten hoe leuk het is om  mee te doen? Vraag het eens aan een willekeurige deelnemer. Dan word je vanzelf enthousiast van diens mooie wedstrijdverhalen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.